2019. március 19., kedd

Swarovski kristályos karkötők a hétköznapokban


swarovski kristályos karkötő

Egy swarovski kristályos karkötő tagadhatatlanul hangsúlyozza, ha kiöltözünk egy különleges alkalomra. De legyünk őszinték, szeretnénk a nap minden órájában ilyen karkötőt viselni.

És miért ne tehetnénk? Járjuk körbe a hétköznapjainkat, és válasszunk swarovski karkötőt, ami feldobja a különlegességmentes napjainkat is.

Nézzünk meg három alaphelyzetet minden karkötő típusnál: állásinterjú, hétköznapi munkavégzés, és barátokkal töltött este.

Swarovski kristályos karkötő – Fehér kristállyal


Állásinterjú: a fehér kristályos swarovski karkötők nem harsányak, csendes igényességet és odafigyelést sugallnak. Tökéletes választás állásinterjúra.

Hétköznapi munkavégzés: a hétköznapokban is remek választás. Olyan munkakörökben is felvehető, ahol kemény cápának kell látszanod. Nem baj, ha nőies a karkötőd, mindenki tudja, hogy a nőies keménység veszélyesebb mindennél.

Barátokkal töltött este: kedves karkötő egy kedves estéhez.

Swarovski kristályos karkötők - Színes kristállyal


Állásinterjú: ha egyszínű (sötét) ruhát választunk az interjúra, akkor azt feldobhatja egy színes, nem nagyméretű swarovski karkötő. Ha azonban a felsőruházatunk színes, nem javasolt a színes karkötő.

Hétköznapi munkavégzés: az egyszínű vagy maximum kétféle színű karkötők megengedhetőek a hétköznapokban is, amennyiben nem viselünk hozzá nagyon színes, vagy nagy színes mintával rendelkező ruhadarabokat.

Barátokkal töltött este: a karkötő lehet minél nagyobb, több, színesebb.

Swarovski kristályos karkötő – Medállal


Állásinterjú: nem javasolt, kéretlen figyelmet vonzz.

Hétköznapi munkavégzés: a karkötő gyakran árulkodik az egyéniségünkről, hangulatunkról. A karkötő színe, vagy színei, vastagsága. De a legfőbb árulkodó jel, ha a karkötő medál van. A medál formája, figurája, szimbóluma beszédes lehet. Például a gyakori kereszt szimbólumos medál azonnali beszédtéma lehet egy munkahelyen.

Barátokkal töltött este: a barátok ismernek téged, bátran vedd fel a kedvenc medáloddal díszített swarovski kristályos karkötőd. A medálos karkötőkből egyszerre csak egy viselése ajánlott. A több medál összezavarja az üzenetet.

kristályos karkötők webáruházból

Swarovski kristályos karkötő - Karperec típusú


Állásinterjú. amennyiben passzol az öltözékünkhöz, és nem kihívóan színes, gond nélkül felvehetjük. Karperecet úgy is csak az egyéniségek viselnek.

Hétköznapi munkavégzés: a karperec típusú swarovski kristályos karkötők merevebb anyagúak, nem követik a csukló alakját. Ezért például munkahelyen, ha sokat kell írnunk vagy a billentyűzete gépelni, nem célszerű viselet, mert nagyon hamar nyomni fogja a kezünket és fájdalmat okoz.

Barátokkal töltött este: modorosságot sugall, nem javasolt. A karperec inkább alkalmi viselet, megfelelő öltözékkel.

Swarovski kristályos karkötő - Állítható méretű karperec típusú


A karperec típusú karkötők között vannak állítható méretű karkötők is, ami félúton van egy kicsit a szokványosabb karkötők és a karperecek között. Ezek a karkötők olyanok feltűnőek, mint a nyakékek, de nem annyira kényelmetlenek, mint a teljesen merev karperecek.

Viselésükre ugyanaz vonatkozik, mint a karperec típusú karkötőkre.

Összegezve: egy fehér kristályos swarovski karkötővel sosem nyúlhatsz mellé. A színes kristályos karkötőknél már figyelni kell a ruházatra és az alkalomra is. A karperec típusú swarovski karkötő gerincesebb egyéniséget sejtet, ha nem ilyen képet akarunk magunkról sugározni, ne vegyük fel.

A kristalyplaza.eu Swarovski karkötő webáruházban kedvedre válogathatsz a karkötő kínálatban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése