2017. június 7., szerda

A Fidesz politikai marketingszövegei

Fidesz-közlemény-generátor


Az index készített egy jó kis Fidesz-közlemény-generátort. Begépelsz egy eseményt, Enter: és löki a szöveget:

Sajtó <sajto@fidesz.hu>
címzett: sajto

A pirézek lázadása


A luxusban élő Botka László és pártja hazudik.

A pirézek lázadása után éppen ők váltak teljesen hiteltelenné, hiszen ők kezdték ki a magyarok nemzeti identitását azzal, hogy az EU-hoz törleszkedtek az MSZP kormányzása alatt. A Fidesz kormányzása óta megreformáltuk a családi adórendszert, emelkedett a gyermekesek adókedvezménye, és ezeket az eredményeket támadják a nemzetközi tőke spekulánsai, akik Soros-jelentéssel, kötelezettségszegési eljárással fenyegetnek.
Ők attól sem riadnak vissza, hogy Európa védőbástyáját támadják és egységre lépjenek a Jobbikkal. Az pirézek lázadása azt is megmutatta, hogy a luxusban élő Botka László és Soros György a CEU apródjai, akik brüsszeli érdekeket képviselve bármire képesek azért, hogy csökkentsék a nyugdíjakat, mint azt Botka László tette korábban. Hiába próbálják ennek ellenkezőjét állítani a hataloméhes baloldal csatlósai, jövőre is biztosítani fogjuk a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését.
A Fidesz nem engedi, hogy az diktáljon neki, aki az pirézek lázadása ürügyén megakadályozná a nyugdíjprémium visszamenőleges kifizetését. 

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Az Arvisura kiáramlása


A milliárdos Gyurcsány Ferenc és pártja hazudik.

Az Arvisura kiáramlása után éppen ők váltak teljesen hiteltelenné, hiszen ők hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat 2010 előtt. A Fidesz kormányzása óta biztosítottuk az ingyenes tankönyvellátást, megreformáltuk a családi adórendszert, és ezeket az eredményeket támadják a nemzetközi tőke spekulánsai, akik Soros-jelentéssel, kötelezettségszegési eljárással fenyegetnek.
Ők attól sem riadnak vissza, hogy Európa védőbástyáját támadják és a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen hergeljenek. Az Arvisura kiáramlása azt is megmutatta, hogy a milliárdos Gyurcsány Ferenc és Soros György a CEU szolgái, akik brüsszeli érdekeket képviselve bármire képesek azért, hogy csökkentsék a nyugdíjakat, mint azt Botka László tette korábban. Hiába próbálják ennek ellenkezőjét állítani a hataloméhes baloldal álciviljei, jövőre is biztosítani fogjuk a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését.
A Fidesz politikai hecckampány részének tekint mindenkit, aki az Arvisura kiáramlása ürügyén megakadályozná a nyugdíjprémium visszamenőleges kifizetését.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kárpátalja visszafoglalása


A milliárdos Gyurcsány Ferenc és pártja hazudik.

Kárpátalja visszafoglalása után éppen ők váltak teljesen hiteltelenné, hiszen ők sodródtak a terrortól rettegő Nyugat-Európához az MSZP kormányzása alatt. A Fidesz kormányzása óta biztosítottuk az ingyenes tankönyvellátást, alacsonyan tartottuk a költségvetési hiányt, és ezeket az eredményeket támadják a nemzetközi tőke apródjai, akik Soros pénzéből szerveznek itthon tüntetéseket.
Ők attól sem riadnak vissza, hogy a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen hergeljenek és Európa védőbástyáját támadják. Kárpátalja visszafoglalása azt is megmutatta, hogy a luxusban élő Botka László és Soros György a külföldről pénzelt migránsszervezetek szolgái, akik sikereinket és számainkat megirigyelve bármire képesek azért, hogy csökkentsék a nyugdíjakat, mint azt Botka László tette korábban. Hiába próbálják ennek ellenkezőjét állítani a Soros-barát média csatlósai, a kormány a magyar emberektől kapott kétharmados felhatalmazást.
A Fidesz jogi úton kér elégtételt mindenkitől, aki Kárpátalja visszafoglalása ürügyén megakadályozná a nyugdíjprémium visszamenőleges kifizetését.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

A trianoni békediktátum megkötése


A luxusban élő Botka László és pártja hazudik.

A trianoni békediktátum megkötése után éppen nekik kellene önvizsgálatot tartaniuk, hiszen ők sodródtak a terrortól rettegő Nyugat-Európához a korábbi választási ciklusokban. A Fidesz kormányzása óta biztosítottuk az ingyenes tankönyvellátást, felújítottuk a mentőállomások közel felét, és ezeket az eredményeket támadják a külföldről pénzelt migránsszervezetek álciviljei, akik Soros pénzéből szerveznek itthon tüntetéseket.
Ők attól sem riadnak vissza, hogy Európa védőbástyáját támadják és a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen hergeljenek. A trianoni békediktátum megkötése azt is megmutatta, hogy Gyurcsány Ferenc és Soros György a nemzetközi tőke csatlósai, akik sikereinket és számainkat megirigyelve bármire képesek a családvédelmi akcióterv elbuktatásáért. Hiába próbálják ennek ellenkezőjét állítani a hataloméhes baloldal szócsövei, a tömeges bevándorlás terrorveszélyt hozott az európai polgárokra.
A Fidesz provokátornak minősít mindenkit, aki a trianoni békediktátum megkötése ürügyén provokálja a tisztességes magyar embereket.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

A Fidesz 2018-as választási veresége


A luxusban élő Botka László és pártja hazudik.

A Fidesz 2018-as választási veresége után éppen nekik kellene magukba nézniük, hiszen ők sodródtak a terrortól rettegő Nyugat-Európához Gyurcsány és a szocialisták kormányzása idején. A Fidesz kormányzása óta emelkedett a gyermekesek adókedvezménye, biztosítottuk az ingyenes tankönyvellátást, és ezeket az eredményeket támadják a nemzetközi tőke lakájai, akik Soros pénzéből szerveznek itthon tüntetéseket.
Ők attól sem riadnak vissza, hogy Európa védőbástyáját támadják és a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen hergeljenek. A Fidesz 2018-as választási veresége azt is megmutatta, hogy a luxusban élő Botka László és Soros György gyanús nemzetközi szervezetek szolgái, akik sikereinket és számainkat megirigyelve bármire képesek azért, hogy csökkentsék a nyugdíjakat, mint azt Botka László tette korábban. Hiába próbálják ennek ellenkezőjét állítani a balliberlális sajtó csatlósai, a tömeges bevándorlás terrorveszélyt hozott az európai polgárokra.
A Fidesz provokátornak minősít mindenkit, aki a Fidesz 2018-as választási veresége ürügyén provokálja a tisztességes magyar embereket.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése