2021. május 25., kedd

7 különös alakú és mintájú bögre

 

bögre

Pöttyös, feliratos és fényképes bögrékkel a legtöbb ajándékboltban találkozunk. Vannak azonban különös alakú és mintájú bögrék, melyekkel igazi meglepetést szerezhetsz. Az alábbiakban 7 olyan darabot mutatunk, mely bizonyos szempontból különleges.

1.     Állat alakú bögre

Legyen szó gyerekekről vagy állatbarátokról, ezzel a bögrével biztosan örömet szerzünk. Különösek azok a bögrék, melyeken 3D-ben jelenik meg maga az állatka. A következő mintákkal biztosan találunk ilyet:

  • cica
  • panda
  • bárány
  • oroszlán
  • orrszarvú

Érdemes több boltban körbenézni, hiszen ha valakit a rókás vagy pillangós bögre kínálat érdekel, még akár azt is megtalálható.

2.     Bögre zenekedvelőknek

Zenebolond barátodnak keresel ajándékot? Esetleg magad is megőrülsz a dallamokért? Gyönyörű, hangszer tematikájú bögréket vásárolhatsz. A legszebb darabokat hangjegyek díszítik, fülük pedig gitárt, trombitát vagy furulyát formáz.

3.     Szerelmes bögrék

A szerelmesek bögréi is kifejezhetik, mennyire fontosak egymásnak. Erre a célra tökéletesek a párban kapható szerelmes bögrék. Ezek kialakítása olyan, hogy egymás mellé téve tökéletesen illenek passzolnak. Egyes daraboknál pedig az egyik bögre felirata a másikon folytatódik, így csak együttesen nyernek értelmet. Hát nem romantikus?

4.     Hagyományos csupor bögre

Kedveled a hagyományos formákat? Ha szívesen gondolsz bele, miből kortyolgatták dédszüleink a tejet, egy csupor formájú bögre való Neked. Kézzel készített darabokat is vásárolhatsz; ezek közül mindegyik kicsit más alakú. A leggyakrabban a piros, kék vagy zöld alapon pöttyös darabok fogynak.

5.     Koponya alakú bögre

Halloween alkalmából tökéletes meglepetés lehet ez az ijesztő dizájn. Félelmetesebbnél félelmetesebb alakú, egészen élethű koponyákból szürcsölhetjük a reggeli kávét, ha erre vágyunk.

6.     Izmos bögre

Amennyiben a testépítés még várat magára, beérheted egy izmos bögrével. 3D hatású kigyúrt felsőtestet látsz külső oldalfalán. Ehhez csatlakozik az egy, vagy akár két fül, azaz az izmoktól duzzadó karok. Reggeli motivációnak is tökéletes, ha egy ilyen csészéből iszod a teát.

7.     Totemoszlop alakú bögre

Ebből a bögréből nemcsak teát és kakaót, de akár koktélt is ihatsz! Különféle történelmi jellegű, barna, fekete vagy piros, esetleg színesre pingált totemoszlop díszeleg ezen a darabon. Legelterjedtebb a Hawaii stílusú totemoszlop bögre, melyből inni különleges élmény.

 

Összefoglalva: A bögrék választéka szinte kimeríthetetlen. A gyártók folyamatosan találnak ki újabb és újabb ötleteket. A cikkben bemutatott 7 különös alakú vagy mintájú bögrétől biztosan mindenkinek leesik az álla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése